Social Icons

'Σφάζονται'' Καπουτζίδης- Μακρυπούλια: Γιατί τσακώθηκαν οι δύο κολλητοί φίλοι;

Διαφήμιση

ΔΕΚΙΑ ΚΩΔ





Σύμφωνα με την εφημερίδα NEWS ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Ζέτα Μακρυπούλια......
   Πάτα το κουμπί "Μου αρέσει" ή "Επιβεβαίωση" για να δεις τη συνέχεια του άρθρου    
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Εάν χρησιμοποιείτε internet explorer τότε το άρθρο δέν εμφανίζεται απλά κάντε αντιγραφή το άρθρο και ανοίξτε το με mozilla ή google chrome




Δύο ξένοι!

Σύμφωνα με την εφημερίδα NEWS ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Ζέτα Μακρυπούλια, τα''χώρισαν'' τα τσανάκια τους και αιτία για την απόσταση που υπάρχει ανάμεσά τους είναι, όπως ακούγεται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια... ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς!

Ο Γιώργος πρόσφατα δήλωσε: ''Να διώξω κάποιον από την τηλεόραση είναι άσκηση εξουσίας, εμένα μου αρέσει να έχω εξουσία, αλλά και τη χρησιμοποιώ για σημαντικό λόγο. Η Μαρία Ηλιάκη δε μου ταιριάζει στην τηλεόραση, ενώ πιο δύσκολα θα ταίριαζα με τον Μουτσινά''! Αυτές οι δηλώσεις φαίνεται πως πείραξαν τόσο τον Μουτσινά όσο και την Ηλιάκη, με τη Ζέτα να αναλαμβάνει αρχικά το ρόλο του ''πυροσβέστη''!

Όταν ο Γιώργος πρόσφατα βρέθηκε στο ''Πρωινό mou'', είπε τα ίδια και δεν πήρε τίποτα πίσω για το τηλεοπτικό δίδυμο, αντιθέτως έριξε ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά! Μόλις η Ζέτα πληροφορήθηκε ότι ο συνάδελφός της συνεχίζει να μιλά αρνητικά για τους παρουσιαστές του ''Δέστε τους'', του ζήτησε να μην δημοσιοποιεί την άποψή του τόσο έντονα σε εκπομπές!

 Όμως, οι τελευταίες εμφανίσεις της Ζέτας με τον Μουτσινά, η συνεργασία τους στη θεατρική παράσταση ''Βαφτίσια'', λέγεται πως ενόχλησαν τον Καπουτζίδη με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από δίπλα της! 

                                                                                                

κατω ΚΩΔ

Δημοφιλεις αναρτησεις